Naar de stad

Naar het centrum gaan we zoals het uitkomt. Dat kan dan altijd makkelijk met de auto, maar als het weer het enigszins toelaat dan doen we dat met de pendel of gewoon met de benenwagen.

Lekker gezellig naar de stad met Suzy vind ik eigenlijk het fijnst. Als ik alleen ga, het liefst met een briefje en oogkleppen op zorgen dat ik zo snel mogelijk weer terug ben.

Maar samen met Suzy dus is het heerlijk. Lekker slenteren, terrasje pakken en soms zelfs gewoon voor boodschappen. Die hoef ik dan vaak zelfs niet te tillen, want dat doet Suzy dan wel! Als we met de Pendel zijn kunnen ze er gewoon bij in en aan een rolstoel kunnen makkelijk tassen vastgeknoopt worden.

Samen met Suzy betekent wel dat we vaak staande worden gehouden voor een gezellig praatje. Op zo'n manier blijf je regelmatig bij een marktkraampje hangen. Het komt soms ook voor dat ik nog even iets moet afrekenen en dat Suzy alvast verder gaat. Hoe druk het ook is, geen probleem ik vind haar zo. Of: er zijn altijd wel vriendelijke mensen die wijzen welke kant ze uitging, of: ze is toch niet ver gekomen, omdat ze alweer door iemand anders is ontdekt.